Στη νέα στήλη που εγκαινιάζουμε στο ΣΚΡΑ-punk (συνεχίζοντας τις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τη νέα σκραπανκική σεζόν που ξεκίνησε) θα ασχολούμαστε με διάφορες ειδήσεις, πρωτοσέλιδα ή άρθρα που μας έκαναν εντύπωση…

Screenshotικά Επίκαιρα 1

Στη νέα στήλη που εγκαινιάζουμε στο ΣΚΡΑ-punk (συνεχίζοντας τις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τη νέα σκραπανκική σεζόν που ξεκίνησε) θα ασχολούμαστε με διάφορες ειδήσεις, πρωτοσέλιδα ή άρθρα που μας έκαναν εντύπωση ακριβώς λόγω της γελοιότητάς τους. Η Δημοκρατία, η Ελεύθερη Ώρα, τα tweet πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, αθλητικός τύπος και (όσο το δυνατόν περισσότερο) τοπικές εφημερίδες θα έρθουν στο επίκεντρο μέσα από τα screenshot που θα σας παρουσιάζουμε εδώ κάθε Σαββατοκύριακο. Η γραφική επικαιρότητα της βδομάδας, λοιπόν, μέσα από τα γυαλιά του ΣΚΡΑ-punk. Τι καλύτερο;

Η βδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη Άννα Παναγιωταρέα και Ανεξάρτητους Έλληνες. Ήταν δηλαδή μια πολύ καλή και όμορφη βδομάδα. Αφού είδαμε τα δάχτυλα των ποδίων μας, αφού αρχίσαμε να ψάχνουμε παντού για drones και αφού βεβαιωθήκαμε ότι δεν μας έχει κόψει το κεφάλι κάποιος από τους εκατομμύρια Τζιχαντιστάς της Αθήνας, μπορούμε ήσυχοι να σας παρουσίασουμε τη βδομάδα μέσα από τις κυριότερες στιγμές της.

1 Ξεκινάμε την περιδιάβαση μας στα νέα της βδομάδας με αυτό:

vyF7v2n

Όταν ο γκόμενος της πρώην σου έχει τέτοια φώτο στο Instagram, τότε σίγουρα ξέρεις ότι θα φας ξύλο.

2 Aκολουθεί το πρωτοσέλιδο με τις πιο πολλές φωτογραφίες του Βαρθολομαίου. EVER.

HarsQmb

3 Τα screen shots από το τουήτερ του Άδωνι θα είναι must σε αυτή τη στήλη. Ειδικά όταν αυτά αναφέρονται στον Θοδωρή Ρουσόπουλο.

DHF3yz7

4 Ο Μανώλης ο Κοττάκης σε δύο πρωτοσέλιδα της Δημοκρατίας. Το πρώτο της Δευτέρας και το δεύτερο της Τετάρτης. Αφού τα μελέτησε καλά, έβγαλε ένα άσχημο συμπέρασμα για τον πρωθυπουργό.

ΑΝΤΩΝΗ, Ο ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΜΜΕΝΗ

szCM2Ev

5 Βαρέθηκα με όλους αυτούς τους σκατόβλαχους.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε tedX και αυτό το screen shot συμπυκνώνει τα πάντα του.

Ο Simon Anholt είναι τόσο κουλ που μπορεί να μας εξηγήσει σε 15 λεπτά το μοντέλο του που μετράει καλές και κακές χώρες. Αλμύρο!

tdmOxuZ

6

Πείτε την αλήθεια! Όταν σκέφτεστε για Ελληνοαμερικάνους καλοκάγαθους ευεργέτες, ακριβώς αυτή η φάτσα σας έρχεται στο μυαλό.

sipL9zW

7 Αλλά ας επιστρέψουμε στη μιζέρια της Ελλαδίτσας μας. Ο Γαύρος καλεί σε συσπείρωση στο Φάληρο ενάντια στον φασίστα Αλαφούζο.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε χωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια.

p8TqFQQ

8 Το drone των Αμερικανών της CIA, αφού επέλεξε, μετά από έρευνες ετών ποιος είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να πέσει δίπλα στο σπίτι του, έπεσε.

8e3x2u2

9  Η Άννα Παναγιωταρέα έγραψε. Ο Γιώργος Μουρούτης διάβασε, έβγαλε το παπούτσι του, έβγαλε την κάλτσα του, κοίταξε, χάρηκε, έβαλε την κάλτσα του πάλι, πήγε να πάρει τυρόπιτα.

9OqeC3w

  • Social Links: