Με αφορμή το όπως πάντα εμπνευσμένο άρθρο από το Κουλούρι για το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν τη Δευτέρα (το οποίο ΔΕΝ είναι εντελώς τρολιά), θυμήθηκα τα ντουετάκια του πρωινάδικου του MEGA τα τελευταία χρόνια. Ξεκινήσαμε…

Στήλη Άλατος 6: Η οικογένεια βλάπτει

Με αφορμή το όπως πάντα εμπνευσμένο άρθρο από το Κουλούρι για το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν τη Δευτέρα (το οποίο ΔΕΝ είναι εντελώς τρολιά), θυμήθηκα τα ντουετάκια του πρωινάδικου του MEGA τα τελευταία χρόνια.

Ξεκινήσαμε το ’12 με Λιάγκα-Φαίη Σκορδά, αυτό το ζεύγος της δημοσιογραφίας.

Αυτός πιανίστας-άνκορμαν στο Σταρ.

Εκείνη Τσολιάς στο Μακεδονία tv, με καταπληκτική προφορά από το Κιλκίς.

Ο Λιάγκας πλέον είναι έγκυος, όπως υποδηλώνουν πρόσφατες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Να τους ζήσει.

Το ’13 τελευταία στιγμή δεν έκατσε το δίδυμο Αδωνης-Μανωλίδου, γιατί ο υπουργός υγείας είχε φορτωμένο πρόγραμμα με τις εμφανίσεις του στην εκπομπή «Ελλήνων Έγερσις» του αδερφού του Λεωνίδα (μία εκπομπή με παρουσιάσεις βιβλίων για Ελληνες με πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας).

Οπότε προτιμήθηκε ο εθνικός μας βαψομαλλιάς, Πέτρος Κωστόπουλος, με την πρώην μοντέλο, νυν μάνα των παιδιών του, Τζένη Μπαλατσινού.

Δυστυχώς, η συνύπαρξη τους και στη δουλειά επιβεβαίωσε τον αστικό μύθο ότι πρέπει να επιλέγεις σύζυγο διαφορετικού επαγγελματικού προσανατολισμού αν θες να προκόψει η φαμίλια σου. Διαζύγιο, πρωτοσέλιδα σε ανεβαστικά περιοδικά, όχι εδώ δεν πήγαν καλά τα πράγματα.

Τη Δευτέρα λοιπόν έχουμε την πρεμιέρα της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή μαζί με τη σύζυγο του και πρωταγωνίστρια της vintage σειράς «Μικρομεσαίοι», όπου σε κάθε επεισόδιο η Μάρθα Καραγιάννη περίμενε στην ουρά κάποιας δυσλειτουργικής δημόσιας υπηρεσίας.

Ο φίλος μικρών και μεγάλων, αυτή τη φορά θα βγάζει στο κλαρί πρωί πρωί την γυναίκα του, όπως έκανε παλαιότερα και στις επιθεωρήσεις τους με σκυψίματα και upskirts, τα οποία μπορεί να μην προχωρούσαν την πλοκή, προκαλούσαν όμως γενναία χάχανα σε ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων μα και σε όλη την οικογένεια.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στο MEGA, που μετά την Πατρίδα και τη Θρησκεία, δίνει ένα γερό στήριγμα και στο θεσμό της Οικογένειας.

weJ0ieE