Εβδομάδα Έμπολα, ψήφου εμπιστοσύνης και Τζιχαντιστών ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε. Τρία βασικά θέματα που λίγο-πολύ συνοψίζονται στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ρήγα, του καλύτερου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτό…

Screenshotικά Επίκαιρα 2

Εβδομάδα Έμπολα, ψήφου εμπιστοσύνης και Τζιχαντιστών ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε. Τρία βασικά θέματα που λίγο-πολύ συνοψίζονται στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ρήγα, του καλύτερου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, όταν αυτό νευριάζει. Παράλληλα, έπαιξαν ειδήσεις που αφορούσαν το νέο ασφαλιστικό, το βιβλίο του Χέλμουτ Κολ για την Μέρκελ αλλά και Γιώργο Λιάγκα.

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, τις κυριότερες ειδήσεις της εβδομάδας μέσα από τις εφημεριδές των Κουρήδων, την Ελεύθερη Ώρα και τη Δημοκρατία.

1) Πριν ξεκινήσουμε με τις βλακείες, πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στη μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα της Ελεύθερης Ώρας και του δημοσιογράφου-πολιτευτή του ΛΑΟΣ κ. Βαγγέλη Παπαδόπουλου. Αποκλειστικές δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού που βρήκε πια ότι είναι κεντρόκατι και ψάχνει το αυτό το κάτι.

6jQcJZF

2) Να δούμε και πώς πούλησε ο Σημίτης 20 τόνους χρυσού τζάμπα ή αλλιώς «ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ».

pqzuvI6

3) Πάσα δεξιά, σέντρα και Κοοοοοοοοοοοοολ.

8LBP4PG

5) Καιρός να περάσουμε τώρα και στις αντικυβερνητικές εφημερίδες και συγκεκριμένα στα Νέα που μας ενημερώνουν για το νέα ασφαλιστικό με τον γνωστό μοναδικό τους τρόπο. Περιμένουμε επόμενο κεντρικό πρωτοσέλιδο με τίτλο «ποιοι γλιτώνουν την ηλεκτρική καρέκλα» σε περίπτωση επιβολής του μέτρου από τον κ. Βορίδη.

gMHZLOl

6) Η Free Sunday ήπιε γάλα ΔΕΛΤΑ και της άρεσε πολύ. Στις μέσα σελίδες θα βρείτε πόσο καθαρό και νόστιμο γάλα είναι το γάλα ΔΕΛΤΑ, συνταγές γαλατόπιτας, ταινίες για γιαούρτια αλλά και editorial του Γιώργου Κύρτσου με τίτλο «Μιάμ-μιάμ»

yBMkeMC

7) Σκεφτείτε τώρα εικόνα: η Φαίη Σκορδά κατάχλωμη και ετοιμοθάνατη σε κάποια κλινική νοσοκομείου τον Αθηνών με περισσή τρυφερότητα να μιλάει στον άντρα της ζωής της και αυτός να είναι όπως και στην φωτογραφία που διάλεξε το περιοδικό. Αυτό θα πει έρωτας.

l9eJXpa

8) H KYRIA PERISTERA MAS KSEKINISE APO TIS PANTALONES TWN ARISTERISTWN KAI TWRANA PHGE STA TAYER KAI STA TAKOYNIA

6UCPlWH

9) Και μια συμβουλή από τον αγαπημένο μας χουλιγκάνο της Ελιάς.

αθαν

  • Social Links: