Χτες ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Με έκανε αξέπτ στο Φέησμπουκ ο Γιάννης Δαραβίγκας. «Βρείτε φίλους» λέει. Έχω κάτι παραπάνω από φίλους. Έχω την αποδοχή του Γιάννη…

10 φωτογραφίες του Γιάννη Δαραβίγκα που αποδεικνύουν ότι είναι θεός επί Γης

Χτες ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Με έκανε αξέπτ στο Φέησμπουκ ο Γιάννης Δαραβίγκας.

H4TbRdN

«Βρείτε φίλους» λέει. Έχω κάτι παραπάνω από φίλους. Έχω την αποδοχή του Γιάννη Δαραβίγκα, και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Αποφάσισα λοιπόν να δείξω την ευγνωμοσύνη μου –και ταυτόχρονα να σας κάνω να ζηλέψετε– επιλέγοντας τις δέκα κορυφαίες φωτογραφίες από το προφίλ του νέου μου προτύπου ζωής. Πάμε με αντίστροφη μέτρηση για να φάτε να νύχια σας από αγωνία.

10) Ο Γιάννης Δαραβίγκας Διαφωτιστής

Ht9NjnH

Η λεζάντα της φωτογραφίας είναι «Δείτε Στις 22:00 ο Γιάννης Δαραβίγκας στο makeleio.gr στην κομμένη εκπομπή του Στέφανου Χίου…». Ένας φλογερός υπέρμαχος του δικαιώματος στον λόγο, που πιστεύει ότι η ελευθερία του ενός ξεκινάει από εκεί που τελειώνει η ελευθερία του Στέφανου Χίου.

9) Ο Γιάννης Δαραβίγκας special effects artist στο γραφείο του Μουρούτη

JfBzAJh

Η φωτογραφία είναι από την σελίδα με τις φωτογραφίες ΤΟΥ Γιάννη Δαραβίγκα, όχι από την σελίδα με τις φωτογραφίες ΜΕ ΤΟΝ Γιάνηνη Δαραβίγκα. Το οποίο σημαίνει πως ο Γιάννης Δαραβίγκας ένα απόγευμα έφτιαξε καφέ, άνοιξε το Paint και κόλλησε την φάτσα του και των συναγωνιστών του σε μια εικόνα με παλαιστές, πρσθέτοντας το σήμα του Kontra Channel και του ΛΑΟΣ. Και ως τελική πινελιά έβαλε και την αφίσα του Καρατζαφέρη με το γάντι του μποξ. Με λίγα λόγια, ο Γιάννης Δαραβίγκας είναι ένα τσιγάρο δρόμο από το να προσληφθεί στην μονταζιέρα της ΝΔ.

8) Ο Γιάννης Δαραβίγκας special effects artist στο γραφείο του ΕΠΑΜ

sI747QB

Η λεζάντα τα λέει όλα.

7) Ο Γιάννης Δαραβίγκας Tony Soprano

9kNcljA

Ήδη ακούγεται ότι το HBO ψάχνει σεναριογράφο για ένα μεγαλειώδες Crime Dramaμε πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δαραβίγκα. Η βασική ιδέα είναι ότι θα πουλάει προστασία σε διεφθαρμένους πολιτικούς με την απειλή ότι θα τους συμπεριλάβει σε κάποια σύνθεσή του στο Paint.

6) Ο Γιάννης Δαραβίγκας εφιάλτης πεντάχρονου παιδιού/νεκροθάφτης στοΛούκυ Λουκ

1VVK4gO

5) Ο Γιάννης Δαραβίγκας Κροκοδειλάκιας

n1wybNt

Σημειωτέον ότι η φωτογραφία τραβήχηκε σε μια καφετέρια ονόματι «Pit». Ο Γιάννης Δαραβίγκας ζει τη ζωή του στα άκρα.

4) Ο Γιάννης Δαραβίγκας πασόκος κομματάρχης σε μικρό αστικό κέντρο το 1987

gXSUDI7

3) Ο Γιάννης Δαραβίγκας special effects artist στο γραφείο του Γιάννη Δαραβίγκα

pzq9SqS

Για όποιον δεν το ξέρει, ο Γιάννης Δαραβίγκας ήταν υπόψηφιος δήμαρχος Αθήνας με το ΛΑΟΣ. Προφανώς. Και βέβαια λατρεύω παθολογικά ανθρώπους που αναφέρονται στον εαυτό τους σε τρίτο ενικό με μόνο με το επώνυμό τους.

2) Ο Γιάννης Δαραβίγκας Πρώσος αξιωματικός του 1860

fmJcxnI

1) Ο Γιάννης Δαραβίγκας τι διάολο είναι αυτό είναι ένας θεός επί Γης

AygzIeV