Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη της ηγεσίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας λίγο πριν εκπνεύσει η θητεία του Δημήτριου Λ. Αβραμόπουλου ως ΥΕΘΑ. Μπορούμε σίγουρα να μιλάμε…

Η τελευταία σπουδαία συνάντηση του Δημήτριου Λ. Αβραμόπουλου ως Υπουργού Εθνικής Αμύνης

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη της ηγεσίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας λίγο πριν εκπνεύσει η θητεία του Δημήτριου Λ. Αβραμόπουλου ως ΥΕΘΑ. Μπορούμε σίγουρα να μιλάμε για την τελευταία σημαντική συνάντηση του Υπουργού, τώρα που η θητεία του έχει λήξει με μια συγκινητική τελετή όπου έλαβε τα πιο ταιριαστά για τον ίδιο δώρα.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα με πολλές ανταλλαγές φιλοφρονήσεων με πλούσιο και εποικοδομητικό διάλογο με τον Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά να εντυπωσιάζεται από τις γνώσεις του Προέδρου Πάνου Καμμένου πάνω σε θέματα αεροπλοΐας και αεράμυνας ενώ ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος ξεκαρδίστηκε με τις ιστορίες του Τέρενς Κουίκ από τη στρατιωτική του θητεία. Το ΣΚΡΑ-punk ήταν εκεί με τη κάμερά του και κατέγραψε τις σημαντικότερες στιγμές της συνάντησης.

S0y974F

Δημήτριος: Γιάννη Δημαρά θα στο πω ευθέως ενώ κάθομαι σε αυτόν τον καταπληκτικό καναπέ Chesterfield ότι τόσα χρόνια στο ΥΠΕΘΑ δεν κατάφερα ποτέ να υιοθετήσω το απαράμιλλο στυλ σου που ομολογώ ότι μου θυμίζει τον Clint Eastwood στο «Υπερκατάσκοπος των δύο ηπείρων»

Γιάννης: Ευχαριστώ κύριε Υπουργέ για τα καλά σας λόγια και για το Lagavulin που μας κεράσατε προηγουμένως.

hkVlFKe

Τέρενς: Ακούστε να σας πω την ιστορία τότε που ήμουν θαλαμοφύλακας…

Πάνος: Ναι ναι ακούστε είναι πολύ γαμάτη αυτή η ιστορία.

Δημήτριος: Λίγο σύντομα αν γίνεται Τέρενς γιατί αυτή είναι η 16η ιστορία που μας λές και έχει περάσει η ώρα και πρέπει να βγάλω κάτι τελευταίες φωτογραφίες πάνω στο Υ/Β Πιπίνος με τον νέο μου flightjacket.

BQa7cwa

Δημήτριος: Πάνο μίλησα τις προάλλες με τον Αλέξη και μου είπε ότι για να σου δώσει το ΥΠΕΘΑ στην κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας βάζει όρο να τα ξαναβρείς με τη Ραχήλ και δε σου κρύβω ότι έχω στενοχωρηθεί κι εγώ που δεν ήταν κι αυτή μαζί μας σήμερα.

Πάνος: Υπουργέ μου έχεις δίκιο ούτε μια γυναίκα σήμερα στη συνάντηση και ήμασταν σαν ΚΨΜ, θα το προσπαθήσω αλλά να ξέρεις ότι η Ραχήλ είναι δύσκολος άνθρωπος.

36l9bx8

Πάνος: Να πούμε ένα μπράβο στο ναύτη που γυάλισε τόσο καλά αυτό το τραπέζι που «κόβεις» άνετα «γραμμές» χωρίς να χρειάζεσαι άλλη λεία επιφάνεια.

Δημήτριος: Θέλω να ξέρεις Πάνο ότι στην πολυετή μου καριέρα είτε σαν διπλωμάτης είτε σαν δήμαρχος είτε σαν υπουργός έβαζα πάντα πολύ ψηλά τους κανόνες καλής φιλοξενίας.

  • Social Links: