Έχουμε ασχοληθεί συχνά στο ΣΚΡΑ-punk με το αγαπημένο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Σήμερα είχε μια μεγαλειώδη εκδήλωση, μια πρωτότυπη εκδήλωση. Ο Στέλιος Ράμφος, ο γνωστός φιλοφιλόσοφος των Πρωταγωνιστών θα έκανε…

Οι 10 καλύτερες ατάκες του Στέλιου Ράμφου από το Twitter του Ποταμιού

Έχουμε ασχοληθεί συχνά στο ΣΚΡΑ-punk με το αγαπημένο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Σήμερα είχε μια μεγαλειώδη εκδήλωση, μια πρωτότυπη εκδήλωση. Ο Στέλιος Ράμφος, ο γνωστός φιλοφιλόσοφος των Πρωταγωνιστών θα έκανε ψυχανάλυση στον Σταύρο Θεοδωράκη. Τα όσα ειπώθηκαν (κυρίως από τον Ράμφο) ανέβαιναν μέσα σε δευτερόλεπτα στο @ToPotami. Το όλο κλίμα θυμίζε viral ατάκες που ποτέ δεν είπαν διάσημοι φιλόσοφοι. Μόνο το φόντο από δύο αγγελάκια που αγκαλιάζονται έλειπε.

Σε κάθε περίπτωση, ξεχωρίσαμε τις 10 καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε:

1

O Στέλιος Ράμφος έφτασε στον χώρο γύρω στη 1 το μεσημεράκι. Από την αρχή το ύφους του έδειχνε ότι θα μας ξεσκεπάσει όλους αλλά και ότι ξέρει ακριβώς τον δρόμο που θα μας βγάλει από την αξιακή κρίση που περνάμε.

vqPYMA7

2

  ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΜΑΤΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥΛΑ!

fbW0OOc

3

Και μια παρεξήγηση:

wYJ6eQTΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟ;

x2CApLs

4

O Ακάλυπτος δίπλα στο Ποτάμι. Το Ποτάμι δίπλα στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

75lbqHx

5

Ναι, μας τα έχει πει και ο Κοέλιο αυτά. Τα λεφτά, όμως, που θα τα βρείτε;

cumIb0v

6

ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΙΕΓΙΕΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΗΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΟΥΤΣΙΝΟ ΤΟΥΣ.

ffk4vVB

7

Απάντηση στο 6. Να μια μεθοδική αντίδραση στη φοβερή κρίση. Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το Σύμπαν θα συνωμοτήσει για να το αποκτήσεις.

z7QWOZp

8

Τώρα που είπαμε «συνωμοτήσει», ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; ΟΝΕ ΘΙΝΓΚ ΓΙΟΥ ΧΑΝΤ ΤΟΥ ΝΤΟΥ, ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ: «ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ» και «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» και δεν έχετε μάθει ακόμα την ορθογραφία τους;

6TD7ZLR

9

Διάλογοι βγαλμένοι από τον Πλάτωνα, τότε που δεν είχαμε του λαϊκιστές και μας κυβερνούσαν οι άριστοι. Τότε που δεν ήταν όλα θέμα χρημάτων αλλά αγάπης για τον συνάνθρωπο.

tuw0qAI

10

nrAsYCW