Όσο και αν προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα γενέθλια του ΣΚΡΑ-punk (11 Δεκεμβρίου) σε έναν κλειστό κύκλο, γρήγορα το πράγμα ξέφυγε. Με παρασκηνιακές διαδόσεις από στόμα σε στόμα, τα γενέθλιά μας…

Ένας χρόνος ΣΚΡΑ-punk: 8 προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς μάς εύχονται χρόνια πολλά

Όσο και αν προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα γενέθλια του ΣΚΡΑ-punk (11 Δεκεμβρίου) σε έναν κλειστό κύκλο, γρήγορα το πράγμα ξέφυγε. Με παρασκηνιακές διαδόσεις από στόμα σε στόμα, τα γενέθλιά μας άρχισαν να συζητιούνται σε όλα τα κοσμικά κλαμπς. Σύντομα, άρχισαν να φτάνουν στα γραφεία μας και ευχετήριες κάρτες από ένα ευρύ φάσμα σπουδαίων προσωπικοτήτων παγκόσμιας εμβέλειας. Από ευγένεια και μόνο, αναγκαζόμαστε να θυσιάσουμε τη διακριτικότητά μας και να σας παρουσιάσουμε μερικές ενδεικτικά.

Δημήτρης Αβραμόπουλος, φιλελεύθερος διανοητής και φίλος της ομορφιάς που θα αλλάξει τον κόσμο.

«Η κρίση που περνάει η χώρα μας δεν είναι μόνο κρίση οικονομική, είναι και κρίση αξιών, ηθών και αισθητικής. Ο συνδυασμός μαύρου και μπορντώ του ΣΚΡΑ-punk δεν είναι ένας συνδυασμός που θα επέλεγα σε μια δεξίωση, είναι όμως ένας συνδυασμός που θα σεβόμουν. Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε όλους μας και σε καθέναν ξεχωριστά!»

avramopoulosss-thumb-large

George Soros, δισεκατομμυριούχος και τσιράκι του Νίκου Παπανδρέου.

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που έδωσα ένα δωράκι 2 εκατομμυρίων ευρώ στα παιδιά του ΣΚΡΑ-punk. Μπορώ να πω ότι κανένα άλλο περιοδικό δεν με βοήθησε περισσότερο στην προσπάθεια μου να διαφθείρω το ελληνικό έθνος και να χρεοκοπήσω το ελληνικό κράτος. Εύχομαι χρόνια πολλά στο ΣΚΡΑ-punk, να είναι πάντα δυναμικό, νεανικό και αντεθνικό».

960-george-soros-suggests-50-billion-aid-for-ukraine

Νίκος από το Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, λάτρης του ωραίου φύλου.

«Η μόνη ομορφιά στη ζωή είναι αυτή που σχετίζεται με το γυναικείο άρωμα, το ατόφιο άρωμα που κρύβεται κάτω από το σαπούνι και την ακριβή κολόνια.  Έτσι και το ΣΚΡΑ-punk ζει και αναπνέει σαν ένα όμορφο τριαντάφυλλο στην κομψή κοιλιά μιας όμορφης γυναίκας. Στον επόμενο χρόνο λειτουργίας του, θα κάνω δικό μου κάθε άρθρο του, κάθε λέξη του, κάθε φωτογραφία του. Χρόνια πολλά!»

0

Μάκης Μαϊλης, το μόνιμα ανοιχτό φωτάκι στον Περισσό.

«Το ΣΚΡΑ-punk είναι το μόνο περιοδικό που δίνει προοπτική να απαλλαγεί η χώρα και ο λαός από τα δεσμά της λυκοσυμμαχίας και όλο το χρέος, ανατρέποντας τους ιδιοκτήτες του συσσωρευμένου πλούτου. Το ΣΚΡΑ-punk οφείλει να δυναμώσει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του για τα οξυμμένα λαϊκά προβλήματα, όπως έκανε δυναμικά και το προηγούμενο διάστημα με τις προτάσεις του για την ανακούφιση των ανέργων,  των φοιτητών, των αγροτών, των λαϊκών νοικοκυριών».

mailis_507_355

Duke Nukem, προσωποποίηση του badassery

«Το να σώζεις τον πλανήτη από τους εξωγήινους ενώ καπνίζεις ένα πούρο που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ είναι ένα πράγμα. Αλλά το να καταφέρνεις να περάσεις έναν ολόκληρο χρόνο γράφοντας άρθρα πιο επικά και από τους δικεφάλους μου είναι πραγματικός άθλος. Hail to the king, baby!»

17n181pt74s87jpg

Ευάγγελος Αβέρωφ-Τοσίτσας, προσωποποίηση της συγκαλυμμένης ακροδεξιάς

«Το ΣΚΡΑ-punk στην αρχή μου φάνηκε ύποπτο, δεν θα σας πω ψέματα. Νόμισα πως περνάμε ένα νέο 1982 και με ζώσανε τα φίδια. Στην πορεία κατάλαβα ότι το ΣΚΡΑ-punk είναι αρκούντως εθνικόφρον, και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Φωτιά και τσεκούρι στα πανιά σας λοιπόν συναγωνισταί!»

hqdefault

Matthew Mcconaughey, εκπρόσωπος του Στέλιου Ράμφου στις ΗΠΑ

«Το ΣΚΡΑ-punk είναι ένας επίπεδος κύκλος. Όσο μακρυά και να πάμε, πάντα το ΣΚΡΑ-punk θα μας καλεί πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Ο θάνατος δημιούργησε το ΣΚΡΑ-punk για να μεγαλώνει μέσα τα πράγματα που σκοτώνει. Είμαστε παγιδευμένοι μέσα στο ΣΚΡΑ-punk και δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε γιατί όλα είναι ένα όνειρο μέσα σε ένα άλλο όνειρο μέσα σε ένα άλλο όνειρο. Πώς; Τι εννοείτε δεν έπαιζα εγώ στο Inception;».

True Detective...True Detective - Season 01 Episode 08 "Form And Void" Mathew McConaughey as Rust Cohle  2014 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved

True Detective…True Detective – Season 01
Episode 08 “Form And Void”
Mathew McConaughey as Rust Cohle
2014 Home Box Office, Inc. All Rights Reserved

Οδυσσέας Ελύτης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Πολιτικής Άνοιξης

«Κάθε που μιλώ για το ΣΚΡΑ-punk, νιώθω να μπερδεύεται στο στόμα μου ένα ολοκόκκινο τριαντάφυλλο. Κάθε του στήλη, κάθε του post, κάθε του άρθρο δεν είναι παρά ένας κολπίσκος, μια κάθετη βράχου πάνω σε καμπύλη πρύμνας πλεούμενου, υπέρυθρα εκκλησιών, που αποπνέουν μιαν αρχοντιά κατά τι ανώτερη των Λουδοβίκων».

agoely1-thumb-large

  • Social Links: