Η καλύτερη διαφήμιση της 25ετίας αναδείχτηκε χθες από το κοινό. Η ψηφοφορία διεξήχθη στο πλαίσιο των 25 χρόνων ύπαρξης των Ermis Awards. Υποψήφιες ήταν διαφημίσεις που βραβεύτηκαν κατά την περίοδο 1989-2013 και…

Η (όχι και τόσο σίγουρα) καλύτερη διαφήμιση της τελευταίας 25ετίας

Η καλύτερη διαφήμιση της 25ετίας αναδείχτηκε χθες από το κοινό. Η ψηφοφορία διεξήχθη στο πλαίσιο των 25 χρόνων ύπαρξης των Ermis Awards. Υποψήφιες ήταν διαφημίσεις που βραβεύτηκαν κατά την περίοδο 1989-2013 και το κοινό ανέδειξε ως την καλύτερη διαφήμιση της 25ετίας αυτή:

Η διαφήμιση έπαιξε στην τηλεόραση το μακρινό 2006 κι είχε γίνει καθημερινή αναφορά σε σχολεία, οίκους ευγηρίας, οργανωτικές του ΠΑΣΟΚ, ιδιωτικά ΚΤΕΟ, οικογενειακές συγκεντρώσεις, πανεπιστήμια, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΤΕΦΑΑ, γήπεδα, στάδια και κινηματογράφους. Το εντυπωσιακό είναι ότι στη σκηνοθεσία του clip είχε συμμετάσχει ο παγκοσμίως άγνωστος τότε Γιώργος Λάνθιμος (!).

Το ΣΚΡΑ-punk, με νοσταλγική διάθεση, αναγνωρίζει την τιμιότητα της επιλογής και ευχαριστεί τη συγκεκριμένη διαφήμιση επειδή μας βοήθησε να μάθουμε απ’ έξω το ποιηματάκι των αμερικάνων μπάτσων, σε κάθε τους σύλληψη. Ωστόσο, κρίνει ότι το μέγιστο αριστούργημα στον χώρο των διαφημίσεων είναι τούτο εδώ:

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ LINK ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ALTER.

Υπάρχει και αυτό το έπος:

ή αυτό, όπου έχουμε έναν ψηφοφόρο του Σαμαρά να γκρινιάζει σε έναν ΣΥΡΙΖΟνεανία:

ή στην καλύτερη περίπτωση αυτό:

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ!

  • Social Links: