Στο προηγούμενο επεισόδιο: Υπογράφτηκε το Σχεδόν Διάταγμα των Μεδιολάνων. Ο Κωνσταντίνος τα τσούγκρισε με την υπόλοιπη μπάντα της Τετραρχίας και ακολούθησε σόλο καριέρα. Η Ελένη ακολούθησε ψώλο καριέρα (φτηνό αλλά ακριβές)….

Byzantine History X – Επεισόδιο 4 «Indiana Helen and the Holy Cross»

Στο προηγούμενο επεισόδιο:
Υπογράφτηκε το Σχεδόν Διάταγμα των Μεδιολάνων.
Ο Κωνσταντίνος τα τσούγκρισε με την υπόλοιπη μπάντα της Τετραρχίας και ακολούθησε σόλο καριέρα.
Η Ελένη ακολούθησε ψώλο καριέρα (φτηνό αλλά ακριβές).
———————————————————————————————-
Η Ελένη η βασιλομήτωρ λαμβάνει τον τίτλο της Αυγούστας Ιμπερατρίξ και ο Κωνσταντίνος της δίνει τα κλειδιά από τη θυρίδα του ιμπέριουμ, το pin και τους κωδικούς του iBank (imperium bankum).

Με απόλυτη εξουσία, απεριόριστους πόρους και χωρίς υποχρεώσεις ανάδειξης του υιού, αποφασίζει να κάνει ό,τι κάθε GILFάρα. Διακοπές διαρκείας σε ζεστότερα κλίματα.

Οπότε σκάει στη Φλόριντα της εποχής, την Ιμπίθα της Ρωμαιοκρατίας, το νησί της Αφροδίτης, το τριμπούρδελο της εποχής εκείνης. Στα 2 χρόνια που έλειπε η Ελενάρα, πήγε Αγία Νάπα για κοκταίηλ και μαυριδερούς Κυπρίους, στα Κιμπούτσκ για αυτοδιαχειριζόμενες φάσεις και μαυριδερούς παλαιστινίους και εβραίους, στο Λίβανο για μαυριδερούς… …νομίζω το πιάσατε που το πάω. Η Ελένη ήταν fan της θεωρίας του Μαύρου Ιησού. Και ως γνωστόν once you go black Jesus, you can never go back Jesus.
Φυσικά έκατσε και κάποιους μήνες στους (όχι ακόμη) άγιους Τόπους, στους οποίους είχε τις εξής περιπέτειες:
Η Αγία Ελένη και η ρόμπα του Ιησού. [Οπού η Ελένη απλά παίρνει τη ρόμπα ενός εραστή της για ενθύμιο, γιατί το να βρήκε μια ρόμπα, καλοδιατηρημένη 300 χρόνια χλωμό. Φυσικά παρουσιάζεται ως η “τελευταία ρόμπα που φορούσε ο Ιησούς πριν τη σταύρωση”. Η απουσία λεκέδων, καταδεικνύει το ψέμα, αφού στο Μυστικό Πάρτυ είχε γίνει χαμός, αν μη τι άλλο θα είχε κρασολεκέδες και δρωτσίλες στις μασχάλες.]
Η Αγία Ελένη και τα καρφιά του Ιησού. [Τίποτα ιερότερο από τα καρφιά που σκίσαν τις παλάμες του Σωτήρος.]
Η Αγία Ελένη και το χώμα από το Γολγοθά. [Χωματιερή]
Η Αγία Ελένη και το τίμιο ξύλο. [Επειδή ήταν φουλ επιστημονικιά, η Αγία βρίσκει σε ανασκαφή 3 σταυρούς. Δεν μπορεί, του πούστη, ένας θα είναι του Ιησού. Αλλά επειδή είναι καραεπιστημονικιά, δεν θέλει να διαλέξει επικαλούμενη τον δαίμονα Αβεβαβλόμ, αλλά προτιμά να κάνει ένα πείραμα εφάμιλλο με επιταχυντήρες του ΤΣΕΡΝ. Φέρνει λοιπόν μια τελειωμένη, άρρωστη πολύ, και την ακουμπάει πρώτα με το ένα ξύλο από το σταυρό. Όπου ακουμπάει, μπορείς να βάλεις χτυπάει ή σοδομίζει, τα ιστορικά στοιχεία είναι ελλειπή, όποτε ο καθένας βάζει ότι γουστάρει όπως εξηγεί εμπράκτως ο Εουσέμπιου. Τι ρωτάει “Νιώθεις καλύτερα τώρα;””Δεν θα το λεγα”, απαντά ειρωνικά η άρρωστη εβραία. Με κομμάτι ξύλο από τον 2ο σταυρό – αυτή τη φορά με ιστορικά στοιχεία – τη σοδομίζει στα όρια του παλουκώματος.”Τώρα κάπως καλύτερα;” ρωτάει με την αγιοσύνη ζωγραφισμένη στα χείλη της που στάζουν.”ΟΟΟΟΧΙ” βογγάει η άρρωστη εβραία, χωρίς διάθεση ειρωνείας. Τα ίδια και με το τρίτο ξύλο. “Καλύτερα;””Ούτε καν.” “Ας ξαναρχίσουμε το επιστημονικό πείραμα”, δηλώνει η δόκτορ Ελένη. “Όχι όχι με το τελευταίο ξύλο ένιωσα περδίκι”, λέει η πρώην άρρωστη εβραία. “Τέλεια!!” αναφωνεί η εγγονή του Ασκληπιού Ελένη. “Εβρέθη το τίμιο ξύλο”. Η αγία βάζει την κουστωδία της να φιλήσει το τίμιο ξύλο που είναι λίγο πιο καφέ από το σύνηθες ξύλο, δίνοντας θεία διάσταση στο ass-to-mouth, μέχρι να πάρει τη σουηδική απόχρωση που είχε πριν το πείραμα.]

[Ιστορική σημείωση: Όλα αυτά ενώ είναι στα 60φεύγα-70 της. Κοτσονάτη ήταν.]

KIT44zG

Μετά από πολλές και σκληρές περιπέτειες, η Ελένη γυρνά από το διετές σαδιστικό της rampage, στη Ρώμη, με ολόκληρα κιβώτια από memorabilia τα οποία θεωρήθηκαν γελοία ακόμη και από τους πρωτοχριστιανούς του 328 για να τολμήσουν να τα βγάλουν στο κοινό.
Όλα τα παρακάτω θεωρήθηκαν βλάσφημα – συμφωνώ απόλυτα – και πολύ καλά έκαναν και δεν τα διατήρησαν σε κάποιο μοναστήρι, γιατί θα γινόμασταν επιεικώς ρεζίλι αν λατρεύαμε τέτοιες χαζομάρες:
Ο κρίνος της Μαρίας. (dildo εποχής με δυνατότητα έκχυσης, θαύμα προιόν)
Τα τίμια κομμένα νύχια ποδιών.
Περούκα από τις κατσαρές τρίχες του Σωτήρος.
Το κακάδι του Ιησού από τα κλεισμένα Στίγματα.
Οι μυξούλες του Χριστού.
Η απολιθωμένη γενειάδα του Ιησού.
Η τελευταία κουράδα του Ιησού μετά τη σταύρωση.
Ένα τοστ με τη μορφή του Ιησού.
Τούλι απ’τον Χριστούλη.
Διονυσιακό κουστούμι μασκαρέματος, Ιησούς Χριστός.
To ράφι ΙΚΕΑ του Ιησού.

73548179_14ca27cae4_z

Food for thought, η Ελένη εισάγει στην ουσία την ειδωλολατρεία στο Χριστιανισμό, παγιώνοντας την, μέχρι της μέρες μας. Τώρα αν αναρωτιέστε πως πέρασε κάτι τέτοιο, ενώ έρχεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ με οτι δίδασκε ο Χριστός για τη λατρεία των ειδώλων, μην είστε αφελείς, θα δείτε πάρακατω.

Αφού γυρνάει στη Ρώμη, πεθαίνει λίγα χρόνια μετά από Aids.

Στο ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΠΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, MHN XAΣΕΤΕ: Πρώτη Οικουμενική Σύνοδος. Starting a religion for Dummies.