Ο αγαπημένος μας Bernie Sanders κέρδισε χτες με μεγάλη διαφορά τις προκριματικές εκλογές στο New Hampshire, η Hillary Clinton έφαγε την σκόνη του, αλλά δυστυχώς ο γελοίος και ταυτόχρονα επικίνδυνος…

O Bernie Sanders έχει πλέον τη γεύση παγωτού που του αξίζει

Ο αγαπημένος μας Bernie Sanders κέρδισε χτες με μεγάλη διαφορά τις προκριματικές εκλογές στο New Hampshire, η Hillary Clinton έφαγε την σκόνη του, αλλά δυστυχώς ο γελοίος και ταυτόχρονα επικίνδυνος Trump βγήκε πρώτος μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων –και αυτό λέει κάτι για τους Ρεπουμπλικάνους, αλλά αυτό είναι γνωστό.

Ο Bernie Sanders έχει εισπράξει γενικά ενθουσιώδη και πρωτοφανή στήριξη από τους περίφημους millenials, άρα παίζει μπάλα μόνος του και στο ίντερνετ. Όλα αυτά αξίζουν βέβαια ένα κανονικό άρθρο, το οποίο ίσως δείτε σύντομα στο περιοδικό μας.

11872890_10206101692993859_622352013_n

Μέχρι τότε, θέλουμε να γιορτάσουμε τη νίκη και να #FeelTheBern παρουσιάζοντάς σας μια ωραία μικρή ιστορία για τον άνθρωπο που κατά πολλούς προσπαθεί να φέρει μια επανάσταση στην αμερικανική (εσωτερική τουλάχιστον) πολιτική.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν, και πριν από το ξεκίνημα των προκριματικών εκλογών, ο Sanders απέκτησε τη δική του γεύση παγωτού από το προσωπικό μεράκι και φιλότιμο (οι δύο ελληνικές λέξεις που οι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν, γιατί δεν μεταφράζονται σε καμία άλλη γλώσσα του κόσμου) του συνιδρυτή των Ben & Jerry’s, Ben Cohen.

Ο Cohen βέβαια το έκανε ως προσωπικό του πρότζεκτ και όχι ως νέο προϊόν της εταιρίας του, αλλά η ταύτιση έγινε αμέσως. Έφτιαξε στην κουζίνα του 40 pints από το παγωτό και δώρισε τα 25 στην εκστρατεία του Sanders. Υπάρχει και η αντίστοιχη σπιτική μαρμελάδα, αλλά τίποτα δεν ξεπερνάει το παγωτό για έναν συγκεκριμένο λόγο.

12310425_1088817244492261_4789990218293259560_n

Το «Bernie’s Yearning» είναι μάλλον η πρώτη πολιτική μεταφορά σε μορφή παγωγού: όπως εξηγεί ο Cohen, στο πάνω μέρος υπάρχει ένας σκληρός δίσκος από σοκολάτα (το 1%) και από κάτω η κρέμα (το 99%), και για να το φας πρέπει να σπάσεις την σοκολάτα και να την διανείμεις στο υπόλοιπο τμήμα του παγωτού.

Ποτέ η αναδιανομή πλούτου δεν ήταν τόσο κρεμώδης (ή μήπως ήταν;)

  • Social Links: