Εάν ασχολείστε με τον σκληρό και εναλλακτικό ήχο, τότε σίγουρα γνωρίζετε ήδη τη ραδιοφωνική εκπομπή 2 Smoking Barrels. Εάν όχι, τότε θα χρειαστεί να τσεκάρετε τις προηγούμενες εκπομπές τους, καθώς έχει…

Μικρός οδηγός στα live που θα ακούσουμε στο 4ο πάρτι γενεθλίων των ”2 Smoking Barrels” (19 Μαΐου, An Club)

Εάν ασχολείστε με τον σκληρό και εναλλακτικό ήχο, τότε σίγουρα γνωρίζετε ήδη τη ραδιοφωνική εκπομπή 2 Smoking Barrels. Εάν όχι, τότε θα χρειαστεί να τσεκάρετε τις προηγούμενες εκπομπές τους, καθώς έχει περάσει πλήθος ελληνικών αλλά και ξένων συγκροτημάτων, και όχι μόνο. Φέτος το ραδιοφωνικό δίδυμο των Χάρη Ζερβού και Κυριάκου Παλίλη κλείνει τέσσερα χρόνια εκπομπών και το γιορτάζει με ένα πάρτυ στο An Club στις 19 Μαΐου με την υποστήριξη της 3P Lab, παρέα με εφτά εξαιρετικά σχήματα από την ελληνική underground σκηνή. Εδώ ρίχνουμε μια ματιά στο μεγάλο και πολλά υποσχόμενο line up που μάζεψαν για εμάς.

Universe217

Όποιος γνωρίζει από ελληνική σκηνή δεν είναι δυνατόν να μην έχει ακούσει κάπου τους Universe. Τους έχουμε δει ως support σε εξαιρετικές ξένες μπάντες όπως οι Earth, τους έχουμε δει και σε ελληνικά φεστιβάλ όπως το New Long Fest. Είναι από τις πιο άρτιες ελληνικές μπάντες αναμφισβήτητα. Ατμοσφαιρική, ψυχεδελική ντουμίλα με υπέροχα γυναικεία φωνητικά. Φέτος κυκλοφόρησαν νέο LP με τίτλο Changes.

 

POEM

Οι Poem είναι κι αυτοί μια από τις μπάντες που συναντάς live, είτε αυτόνομα είτε ως support σε μεγάλα ονόματα που μας επισκέπτονται κατά καιρούς, όπως οι Opeth. Αξιοπρεπέστατο progressive metal με πολύ καλή παραγωγή. Έχουν στο βιογραφικό τους ένα πολύ καλό LP που κυκλοφόρησε το 2009 και πρόσφατα επανήλθαν με φρέσκο υλικό.

Hidden In The Basement

Λαρισέικη μπάντα που θα μας επισκεφθεί για το live. Μας φέρνει θεσσαλική heavy rock/metal με αρκετή southern-ίλα. Έχουν κυκλοφορήσει ένα δίσκο με τον τίτλο Ego και έχουν παίξει support σε γνωστά συγκροτήματα όπως Sepultura, Karma To Burn και Rotting Christ.

 

Mani Deum

Οι Mani Deum δημιουργήθηκαν το 2006 και μετράνε μέχρι στιγμής δύο LP. Δημιουργούν ατμοσφαιρικό altenative rock με folk ενέσεις. Με ιδιαίτερα ανδρικά και γυναικεία φωνητικά που μπλέκονται πολύ όμορφα αφηγούνται μικρές ιστορίες όπως η παρακάτω.

 

Sun, Rain In Life

Μια μπάντα με πλούσιο παρελθόν καθώς τα μισά της μέλη αποτελούσαν παλιότερα τους Teenage Angst, που συνεργάζονταν με την ανεξάρτητη δισκογραφική Hitch Hyke. Τα τελευταία χρόνια με την προσθήκη άλλων δύο μελών δούλευαν το πρώτο τους LP 96/4, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015. Παιδιά της σκηνής των 90’s με πολύ καλοδουλεμένο ήχο.

Breath After Coma

Ένα κουαρτέτο από την Αθήνα με μπόλικη ενέργεια και rock ‘n’ roll attitude. Οι Breath After Coma κυκλοφόρησαν πέρυσι την πρώτη τους δουλειά. Παίζουν κάτι ανάμεσα σε stoner και heavy rock με ολίγη από grunge, αρκετά feelgood ατμόσφαιρα και πιασάρικα ριφάκια. Με λίγα λόγια, ό,τι πρέπει για να ένα πάρτυ.

The Road Miles 

Αθηναική μπάντα που φέρνει κάτι από την ζέστη του αμερικανικού Νότου. Ψυχεδέλεια, επιρροές από grunge και stoner με τα απαραίτητα rock ‘n’ roll ξεσπάσματα. Το ιδιαίτερο στοιχείο τους, όμως, είναι η ζοφερή southern gothic ατμόσφαιρα των δίσκων τους, σε μουσικό και στιχουργικό επίπεδο (θα δείτε τίτλους κομματιών όπως «William Blake»). Έχουν στο ενεργητικό τους ήδη ένα EP και LP που βγήκε πέρυσι με το τον τίτλο Gold and Shadows.

 

2 Smoking Barrels (Radio Show)
4th Anniversary Party
Στο An Club(Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)
Πέμπτη 19 Μαϊου 2015
Πόρτες: 20:00 – Έναρξη: 20:30 – Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Facebook event

poster web

Στο πάρτι θα είναι διαθέσιμο και το παρακάτω merchandise της εκπομπής:

products

  • Social Links: