Ενώ ένα ακόμη πάρτι του ΣΚΡΑ είναι ante portas, βρίσκω το άλλοθι για ένα ακόμη αυτοαναφορικό ποστ. Μια –μέχρι πρότινος– κρυφή μου αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να χαζεύω προϊόντα…

Όλος ο ανθρώπινος πόνος μαζεμένος σε 10 σχόλια προϊόντων στο skroutz.gr

Ενώ ένα ακόμη πάρτι του ΣΚΡΑ είναι ante portas, βρίσκω το άλλοθι για ένα ακόμη αυτοαναφορικό ποστ. Μια –μέχρι πρότινος– κρυφή μου αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να χαζεύω προϊόντα σε σκρουτζομάγαζα, ακόμα και αν δεν σκοπεύω να τα αγοράσω άμεσα και έχω και ένα μικρό φετίχ με τις αξιολογήσεις. Εδώ επέλεξα για εσάς κάποιες ενδεικτικές, χωρίς να κάψω όλο το υλικό μου φυσικά, μια και πρέπει κάπως να βγουν και τα μισθά. Απολαύστε υπεύθυνα:

 

 

  1. Θες να αγοράσεις ηλεκτρική σκουπίτσα; Νομίζεις ότι το «να σηκώνει τα χαλιά από το πάτωμα» είναι επιχείρημα για να πείσεις υποψήφιους αγοραστές να την αποκτήσουν; Τότε, ταυτίζεσαι απόλυτα με αυτόν τον χρήστη:

a

 

 

 

  1. Θες αφυγραντήρα γιατί η υγρασία στις ντουλάπες δημιούργησε εκ του μηδενός ένα νέο οικοσύστημα; Ονειρεύεσαι γαλήνιο ύπνο σε αφράτα παπλώματα; Τότε, δώσε μεγάλη προσοχή:

b

 

 

  1. Πας με το μπροδερίνι να βάλετε το νέο ράφι και να ανεβάσετε την ηγεμονική σας αρρενωπότητα σε άλλο level; Όταν ξαφνικά αναδυθεί μια μυστήρια μυρωδιά, πρόσεξε καλά πού θα απευθύνεις την μομφή:

c

 

 

  1. Είσαι χρυσαυγιτάκι και η νέα σου καφετέρια σου ξηγιέται ανθελληνικά; Ήδη προσπαθείς να ξεπεράσεις το πολιτισμικό σοκ ότι ο ελληνικός καφές είναι βαλκανικός, που κάθε έθνος κράτος τον πολιτογράφησε ως δικό του; Τότε, μην πάρεις την εν λόγω καφετιέρα:

d

 

 

  1. Βέβαια καλύτερα να στα σκάει το εγχειρίδιο χρήσης, παρά η ίδια η καφετιέρα. Βαγγέλη, είμαστε μαζί σου:

e

 

 

  1. Σε άλλα νέα, ίσως χρειαστεί να μετακινήσουμε τα φλιτζανάκια δίπλα από την εσπρεσιέρα μας, γιατί είναι πιο intense ακόμα και από τον Μάνθο Φουστάνο επί το έργον:

f

 

 

 

  1. Σκούριασε το καπάκι του ρομπότ μαγειρικής και έδωσες ένα άριστο πάτημα να σε εγκαλέσουν ως ακαμάτη; Είναι δίκαιη η οργή σου λοιπόν:

g

 

 

  1. Τι γίνεται, όμως, αν δεν καταλάβεις εγκαίρως το σκούριασμα και το καταπίνεις αφειδώς μαζί με το κοτοπουλάκι σου; Μας ψεκάζουν, μανδάμ:

h

 

 

 

  1. Όταν σε απογοητεύει η μεγάλη πολυεθνική, ο πόνος είναι ανείπωτος:

i

 

 

  1. Εσείς που είστε χύμα και δεν τηρείτε τις υποσχέσεις σας, να ξέρετε ότι είστε εντελώς ακατάλληλοι για σχέσεις;

j