Δύο μπάντες που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους αύριο Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου· μαζί τους ως καλεσμένος και ο God in a Cone. Πιστοί στη συνήθεια του περιοδικού μας…

Οι Blame Canada και 4LT. ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του Death Disco

Δύο μπάντες που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους αύριο Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου· μαζί τους ως καλεσμένος και ο God in a Cone. Πιστοί στη συνήθεια του περιοδικού μας να παρακολουθεί και να στηρίζει την εγχώρια underground σκηνή, σας προτείνουμε την αυριανή σύμπραξή τους, όπου θα παρουσιάσουν τα πρώτα τους full length albums. Ακολουθεί ένα κείμενο του Δημήτρη Κότση της 3P Lab, με μια ιδιότυπη συνέντευξη των μελών καθεμιάς μπάντας.

 

 

Κείμενο: Δημήτρης Κότσης

Φωτογραφίες: Αναστασία Παπαδάκη

 

Οι 4LT. και οι Blame Canada είναι δύο μπάντες που ουσιαστικά βρίσκονται στο ξεκίνημά τους. Με ποιοτικές δισκογραφικές κυκλοφορίες, τα ντεμπούτα Puppet Syndrome Society” και City We Love To Hate” αντίστοιχα, να έχουν μόλις προστεθεί στο δυναμικό τους και με μία φιλία ετών να τους ενώνει, τα δύο Αθηναϊκά σχήματα αποφάσισαν να μοιραστούν μεταξύ τους άλλη μία κομβική στιγμή της ιστορίας τους, παρουσιάζοντας τα προαναφερθέντα albums ζωντανά στη σκηνή του Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή) την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

 

«Μα μπορεί να είναι τόσο ενωμένοι και αγαπημένοι μεταξύ τους;» αναρωτηθήκαμε. Κι έτσι τους βάλαμε αντιμέτωπους τον έναν απέναντι στον άλλον. Τους ζητήσαμε να κακοχαρακτηριστούν, να επισημάνουν θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά η μία μπάντα της άλλης και τελικά να μας απαντήσουν στο σημαντικότερο ερώτημα: τι πρέπει να περιμένουμε από την κοινή τους συναυλία την προσεχή Παρασκευή;

Οι έξι τους (τρεις από έκαστη μπάντα) μας απάντησαν, άλλοι σοβαρά, άλλοι με χιούμορ, επιβεβαιώνοντας εμφατικά πως εδώ μιλάμε για μια βραδιά που… δεν χάνεται!

 4LT.

 

 

Blame Canada

 

 

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για την κοινή συναυλία των 4LT. και Blame Canada την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Death Disco, στη σελίδα του event στο facebook.

  • Social Links: