Η Νεοϋορκέζα φίλη παράτησε τα Born to Die και γύρισε στις χαρές και τα πανηγύρια με το Lust to Life, φυσιολογικά μετά τη γνωριμία της με τον μεγαλύτερο αστέρα της…

Skra Archives: Lust for Life

Η Νεοϋορκέζα φίλη παράτησε τα Born to Die και γύρισε στις χαρές και τα πανηγύρια με το Lust to Life, φυσιολογικά μετά τη γνωριμία της με τον μεγαλύτερο αστέρα της γενιάς μας μετά τον Λεμπρόν.

Μπόλικες οι σταυρωτές μεταξύ του συγκεκριμένου ζευγαριού, αφού μετά τα δεύτερα που έκανε η δεσποινίδα μας στο Party Monster του Weeknd – από το φετινό και πλέον αιώνιο Starboy – το διαπλανητικό αφεντικό έγινε το πρώτο feat έβερ σε κομμάτι της Lana.

Οι πρώτες απόψεις για το κομμάτι είναι αρκετά συνήθεις για κομμάτι Λάνας, με κάμποσους αιρετικούς να αναφέρουν πως είναι “νερόβραστο” και χωρίς χαρακτήρα. Συνήθως βέβαια, δεν υπολογίζουν ότι στο 130ο (ενίοτε αναγκαστικό) repeat θα γίνει το αγαπημένο τους, μέχρι το επόμενο.

Τα του κλιπ είναι λίγο πολύ γνωστά, αφού την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές λογικά ήδη έχετε βρεθεί αντικριστά του, μάλλον το μόνο αξιοσημείωτο ήταν το φοβερό γυαλί του Weeknd (το οποίο έκλεψε από παλαιότερο videoclip Σλόγκαν) και τα καλύτερα ζυγωματικά του πλανήτη, τα οποία οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ είχαμε αναγνωρίσει από το You Can Be The Boss, αλλά αν είναι να συμβεί γκρουπ θέραπι για τις παλιές αγάπες μη μιλάς.

Σημειωτέον, η Λάνα απαντώντας σε ένα τουιτάκι που έπαιξε περί της κυκλοφορίας του ομότιτλου δίσκου της, είπε “July 21 fam”, οπότε σε λιγότερο από ένα μήνα από τη στιγμή που αυτές οι γραμμές θα μπουν στο πιεστήριο και θα καταλήξουν μπροστά σας, θα βρείτε και τα υπόλοιπα συντροφικά κομμάτια του Lust for Life, έτσι ώστε να πέσετε από τα σύννεφα με καμιά δεκαριά ίδιες δουλειές με τις προηγούμενές της. Και να τις ξαναλατρέψετε κι αυτές, γιατί σας κάνει ξεδιάντροπα μεροκάματο από μέρα 1.

Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο ντουέτο, το οποίο ελπίζουμε να δούμε και σε νέα πιο σκανδαλοθηρικού χαρακτήρα, διότι από τον μεγαλύτερο μέχρι και τον πιο αδιάφορο φαν, κανείς (μας) δε θέλει τη Selena στο πλευρό του πλανητάρχη μας.

Για τον αρκάιβιστ, ΚΜΔ