Η συχνότητα εμφάνισης θαλασσοποδαροσέλφις στο γουώλ σου σημειώνει τελευταία κατακόρυφη πτώση, οπότε προφανώς «winter is coming» όπως έλεγε και ο Ριτζ στο Τόλμη και Γοητεία. Τι καλύτερο λοιπόν από το…

Ξεχάστε τον ζωδιακό κύκλο. Όλη η αλήθεια βρίσκεται στον αντι-ζωδιακό ρόμβο!

Η συχνότητα εμφάνισης θαλασσοποδαροσέλφις στο γουώλ σου σημειώνει τελευταία κατακόρυφη πτώση, οπότε προφανώς «winter is coming» όπως έλεγε και ο Ριτζ στο Τόλμη και Γοητεία. Τι καλύτερο λοιπόν από το να συμβουλευτείς τα άστρα για να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές που μόλις τελείωσαν!

«Ουφ», θα αναστενάξεις, «όμως υπάρχουν τόοοσα πολλά σάιτς και άρθρα από έγκυρους ψευδοεπιστήμονες που ασχολούνται με την αστρολογία, ποιο να πρωτοδιαβάσω…» (<– Σημείωση: εδώ είναι από τα ελάχιστα σημεία που είναι δόκιμο να χρησιμοποιήσεις αποσιωπητικά, ηλίθιε αθλητικογράφε πρωτοσέλιδων). Όμως μη σκας –εκτός κι αν είσαι Παλαιστίνιος, σε κάποια παραλία του Ισραήλ γεμάτη λουόμενους, οπότε και είναι λογικό να σκας με τόση ζέστη. Γι’ αυτό βρισκόμαστε εμείς εδώ: για να σε εισάγουμε στο μαγικό κόσμο των αντιζωδίων!

Κάτι που δε γνωρίζουν λοιπόν οι περισσότερες γυναίκες που ασχολούνται σοβαρά με την αστρολογία –έλα μη γελάς, αλήθεια το έχω ακούσει!– είναι πως για κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου υπάρχει ένα αντίστοιχο αντιζώδιο στον αντιζωδιακό ρόμβο. Έρευνα μάλιστα από το James Randi University αποδεικνύει πως οι προβλέψεις των αντιζωδίων είναι πιο ακριβείς από τις αντίστοιχες των ζωδίων, και αυτό γιατί δε βασίζονται σε αυθαίρετα κριτήρια –όπως ασούμε ποιο μήνα του χρόνου γεννήθηκες, ας σοβαρευτούμε λιγάκι– για να σε κατατάξουν σε κάποιο από τα αντιζώδια. Αντίθετα, η επιλογή των κριτηρίων κατάταξης έχει γίνει προσεκτικά μετά από δεκαετίες ερευνών πάνω στους παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας των ανθρώπων.

Καλοκαιρινά αντιζώδια λοιπόν, γιατί τίποτα δεν λέει περισσότερο «dn katalava t xristo m, ti grafei o tipos re mlk?!» από κάποιον που διάβασε αυτό το άρθρο.

Σημείωση: Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν διάφορα γραφήματα για ξεκάρφωμα, σε περίπτωση που το αφεντικό σου μπει ξαφνικά στο γραφείο για να τσεκάρει αν δουλεύεις.

Έτοιμη;

Πάμε!

Μονόκερος

Αντιζώδιο: Αιγώκερος. Ή Εγώκερος. Αιγόκαιρος; Κανείς δε ξέρι.

Είσαι πολύ παρορμητική, όπως καλή ώρα τώρα που αποφάσισες να διαβάσεις το ζώδιό σου χωρίς να καθίσεις πρώτα να σκεφτείς αν όντως είσαι έτοιμη, πράγμα που σε ρώτησα παραπάνω. Αλλά με αγνόησες. Όπως βέβαια κάνεις πάντα. Κλασικός μονόκερος.

Οι προβλέψεις για το ζώδιό σου δε βγάζουν ποτέ νόημα και φαίνονται σαν τυχαίες λέξεις στη σειρά, όπως μιγαδικό επαναφορτιζόμενο σταφιδόψωμο με διπλό τόλουπ, τοποθετημένες ως επεξηγηματικές προτάσεις σε ένα κείμενο χωρίς συνοχή γραμμένο από κάποιον που απλά θέλει να γεμίσει ένα άρθρο γιατί έχει καιρό να γράψει κάτι στο μπλογκ του και δεν έχει έμπνευση.

Διάσημοι Μονόκεροι που τους βρίσκεις στο τμήμα της μαναβικής: Άδωνις Γεωργιάδις (μαϊντανός), Κώστας Φραγκολιάς (γλάστρα), Δημήτρης Ζαμπούνης (βασιλικός).

Φυματίωση

Αντιζώδιο: Καρκίνος.

Είσαι πολύ περίεργη, κι αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά από γεγονότα όπως το ότι διαβάζεις τα ζώδια αλλωνών. Έλα τώρα, μεταξύ μας, δεν έχεις ιδέα πότε ήταν το πρώτο οφσάιντ σε τοπικό πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας, έτσι δεν είναι;

Τι εννοείς δεν είναι έτσι, πού το ξερ… ωραία τι κι αν ο άντρας σου παίζει ποδοσφ… α, παίζει στον Παντοδύναμο Δρυοκολάπτη Κάτω Γιδοχωρίου που είναι στη Γ’ κατηγορία, και είναι μάλιστα πολύ καλό μπακ χαφ. Καλά οκ, εξαιρείσαι εσύ, μιλάω για όλες τις υπόλοιπ… ναι οκ, εξαιρείται και η φίλη σου η Τασούλα που ο δικός της παίζει μαζί με τον δικό σου στην ίδια ομάδα και ήταν μαζί από το δημοτικό και στο διαγώνισμα του Εμείς κι ο Κόσμος αντέγραφε από τον δικό σου. Ντάξει, ευχαριστημένη; Κλασικό φυματιωσάκι, αν δε πεις την τελευταία κουβέντα δεν ησυχάζεις.

Διάσημες Φυματιώσεις: δεν υπάρχουν. Αλήθεια όμως.

Σναιπεράς

Αντιζώδιο: Τοξότης.

Tώρα θα με ρωτήσεις τι είναι ο σναιπεράς, μιας και είσαι γυναίκα και δε παίζεις παιχνίδια στο κομπούτερ. Λογικό, αλλά σάμπως ξέρεις τι είναι ο υδροχόος; Α, πάλι εσύ από το προηγούμενο ζώδιο. Τώρα όμως διαβάζουμε τα ζώδια αλλωνών, έτσι; Ναι ναι, ξέρω, ο άντρας σου όταν ήταν μικρός κυνηγούσε με τους φίλους του υδροχόους στο Γιδοχώρι.

Τα πας πάρα πολύ καλά με την τεχνολογία, καθώς μεταξύ άλλων έχεις ηλεκτρονικό τσιγάρο, φίνγκερ σπίνερ και μπρελόκ. Σου αρέσει πολύ το διάβασμα και τα αγαπημένα σου βιβλία είναι ο Αλχημιστής και ο Μικρός Πρίγκιπας, που σημαίνει ότι δεν έχεις διαβάσει βιβλίο στη ζωή σου. Είσαι αρκετά έξυπνη καθώς ανήκεις σε εκείνο το μόλις 7% των ανθρώπων που κατάφεραν να λύσουν το γρίφο του Αιστάιν. Στη πραγματικότητα η ευφυΐα σου μόλις και ξεπερνάει αυτήν ενός κρουστικού δραπανοκατσάβιδου με 7% μπαταρία, πράγμα λογικό εφόσον πιστεύεις στα ζώδια. Τουλάχιστον στα σεξουαλικά σου τα πας περίφημα. Βέβαια όταν ο δικός σου τις προάλες σου ζήτησε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο βοήθημα στο σεξ, δεν εννοούσε το «Λύσεις Ασκήσεων Χημείας Β΄ Λυκείου» του Πατάκη που αγόρασες. Αλλά ας το ξεχάσουμε αυτό.

Διάσημοι Σναιπεράδες που είναι «Μικροί Ήρωες της Καθημερινότητας» © Αντρέας Μικρούτσικος, 2001: Ρούλα Βροχοπούλου, Αγαμέμνων Πορφυρογέννητος, Ηλίας Big Brother*.

*έλα τώρα, σιγά μη ψάξω στο νγκουνγκλ το επίθετο του Ηλία από το Big Brother (αν έχει κιόλας επίθετο).

Βλαντίμιρ

Αντιζώδιο: Λέων.

Σου αρέσουν οι βόλτες σε πλατείες, ιδιαίτερα σε κόκκινες. Τα βράδια προτιμάς να τα περνάς σπίτι με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και να αυν… Ναι, με ειδοποιούν από το κοντρόλ πως δεν έχουμε χρόνο γι’ αυτό το ζώδιο, οπότε θα πάμε αμέσως στο επόμενο.

Οι τυχεροί σου αριθμοί είναι 4.5% – 5.5%.

Μονός

Αντιζώδιο: Ζυγός.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Φίλε μονέ, σε αντίθεση με αυτό που υπονοεί το όνομα του αντιζωδίου σου, τα ερωτικά σου είναι χάλια και είστε όντως μόνος. Αυτό βέβαια δεν είναι αντίθεση, αλλά ποιος νοιάζεται; Είναι αλήθεια πως η τελευταία φορά που είδες γυναικείο κόλπο ήταν όταν σε γέννησε η μητέρα σου. Υπήρξε βέβαια και εκείνη η φορά που η φίλη σου η Τέτα σου έδειξε το κόλπο με το οποίο οι γυναίκες κάνουν το στήθος τους να φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά ας σταματήσουμε εδώ με τα λογοπαίγνια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η είσοδος της Αφροδίτης στην τροχιά του Πλούτωνα φέρνει ευχάριστες αλλαγές και σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα των οικονομικών σου. Ο Γεράσιμος θα σου επιστρέψει το 5ευρω που σου χρωστάει, ενώ υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις πως θα βγει ξανά η προσφορά του γωνιακού μίνι μάρκετ 3 κρουασάν τσάμπιον 1 ευρώ. Νέες επενδυτικές προοπτικές εμφανίζονται με την αυξημένη πιθανότητα εξαργύρωσης δωροεπιταγής 6 ευρώ με την κάρτα Μασούτη, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις στο δρόμο και κάνα πενηντάλεπτο.

Διάσημοι Μονοί: Δημήτρης Εικοσιδυός, Γιώργος Τετράδης, David Avramidis (το απόλυτο μηδέν).

Υποτομηδενιστής

Αντιζώδιο: Σκορπιός.

Κοιτάξτε ύστερα εμείς είπαμε ότι τα αισθηματικά σας θα είναι λίγο καλύτερα από ότι ήταν πριν που ήταν λίγο χειρότερα, αλλά όχι και πάρα πολύ καλά έτσι που να πεις τα αισθηματικά μου θα είναι τα καλύτερα. Ύστερα μετά ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αμφίδρομος και παράδρομος και αυτοί είπαν έτσι μπορεί και να μην είναι καλά τα αισθηματικά σας αλλά μπορεί και να είναι. Όμως ύστερα εμείς είπαμε κοιτάξτε ότι ναι αλλά η σελήνη θα είναι 14 ημερών και ο Δίας μπορεί να περάσει παραδίπλα από τον Κρόνο και η Αφροδίτη ίσως μπει στον αστερισμό του Ποσειδώνα ίσως και όχι και επειδή έχεις γεννηθεί στις 11:15 το πρωί άρα εμείς λέμε ότι τα αισθηματικά 29 χρόνια μετά ίσως και να είναι καλύτερα από τα χειρότερα, όμως μετά αυτοί είπαν ναι και μεις λέμε πως τα αισθηματικά θα βελτιωθούν αλλά λίγο σε σχέση με τη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσαν να είναι όμως ίσως και όχι. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.

Πρόβλεψη αντιζωδίων από το Θωμά Μάτσιο: ελάχιστα λιγότερο σαφής και ακριβής από μία σοβαρή πρόβλεψη ζωδίου.

Διάσημοι Υποτομηδενιστές: Σεραφείμ Σίλας, Γιώργος Χατζηπαύλου, Jeremy.

                                                                                                                                                                     ~ ~ ~

Α ναι, ορίστε και τα γραφήματα για ξεκάρφωμα. Αν μόνο τα γνώριζε ο Ιησούς όταν ήταν πάνω στο σταυρό…

 

Pie chart: Χρώματα στο γράφημα

 

Column chart: Πλήθος ελληνικών γραμμάτων στο συγκεκριμένο γράφημα

 

Scatter plot: Τρίγωνα Κάλαντα (ναι είναι όντως ένα scatter plot)

 

Table chart: Πωλήσεις Δονητών ανά Περιοχή

  • Social Links: