Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra w// Wolfy Funk Project + Alex Flexible Sounds Ένας από τους πιο δημιουργικούς, επιτυχημένους και πολυπράγμονες μουσικούς και ένα από τα πιο συζητημένα και δραστήρια…

Ο Shawn Lee με την Ping Pong Orchestra τραντάζουν την Αθήνα με το πιο δημιουργικό ανακάτεμα από vintage και σύγχρονες μουσικές

Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra w// Wolfy Funk Project + Alex Flexible Sounds

Ένας από τους πιο δημιουργικούς, επιτυχημένους και πολυπράγμονες μουσικούς και ένα από τα πιο συζητημένα και δραστήρια σχήματα, επιστρέφουν στην Ελλάδα. Ο Shawn Lee και η Ping Pong Orchestra καταφθάνουν στην Αθήνα και το stage του ΙΛΙΟΝ plus, την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη για ένα μοναδικό live, ικανό να μας ταρακουνήσει χορευτικά σε funk, soul, pop και rock ρυθμούς.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας, Wolfy Funk Project. Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες, νέες παρουσίες της αθηναϊκής σκηνής με το γνώριμο πια και αγαπημένο μουσικό τους χαρμάνι με funk, soul, hip hop, old school αφροαμερικάνικο ήχο και ηλεκτρονικά samples.

Την ατμόσφαιρα αναλαμβάνει να ζεστάνει καταρχήν με τις μουσικές του επιλογές, ο Alex Flexible Sounds.

*********

Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra (UK)

Μετά την επιτυχημένη πρώτη τους επίσκεψη στην χώρα μας δυο χρόνια πριν, ο αγαπητός στο κοινό της πρωτεύουσας, πολυοργανίστας Shawn Lee με την Ping Pong Orchestra επιστρέφουν για να ταράξουν τα νερά με τους vintage ήχους τους και την ιδιαίτερη παρουσία τους, στο stage του ΙΛΙΟΝ plus, την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη! Με 12 albums στο ενεργητικό τους, κάτω από την σφραγίδα της αμερικάνικης Ubiquity Records, είναι αν μη τι άλλο η μπάντα που ξέρει πολύ καλά να μεταφέρει στο κοινό την ενέργεια των κομματιών τους, όπως την τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία Kiss the Sky αλλά και τα Hey ya, Toxic κ.ά. Γεννημένος στο Κάνσας της Αμερικής αλλά εγκατεστημένος μόνιμα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, ο Shawn Lee έχει καταφέρει να συνδεθεί επιτυχημένα με την soul, την funk την pop και την εναλλακτική ροκ και μαζί με την Ping Pong Orchestra έχουν κερδίσει κοινό και κριτικούς, δισκογραφικά αλλά και με τις μοναδικές, live εμφανίσεις τους. Όσοι παρευρεθούν στο ΙΛΙΟΝ plus την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και νέo υλικό που για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν σε κοινό!

www.shawnlee.net

 

Opening act:

Wolfy Funk Project (GR)

Με ένα άλμπουμ στις αποσκευές τους, που απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια και ραδιοφωνική αποδοχή, αλλά και τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο opening act από τους Wolfy Funk Project, σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα τους show. Με την κυκλοφορία του Mindtrap να συμπληρώνει ένα χρόνο, η μουσική κολεκτίβα από την Αθήνα υπόσχεται αδυσώπητο groove αλλά και νέο ακυκλοφόρητο υλικό σε ένα γνώριμο για αυτούς stage.

www.wolfyfunkproject.com

 

Warm up (DJ set):

Alex Flexible Sounds (GR)

Γεννημένος στην Αθήνα, ο επιτυχημένος DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός (Milk & Chocolate) Alex Flexible Sounds, με χρόνια πορείας σαν guest ή resident σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και επαρχίας, αναλαμβάνει να ζεστάνει το κοινό με τις groovy και συνάμα ατμοσφαιρικές επιλογές του.

www.mixcloud.com/RastafaleX

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΙΛΙΟΝ plus

Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

2108824383

 

Προπώληση   : 14€ (Ticket House, ΙΛΙΟΝ plus)

Ταμείο : 16€

Doors open    : 21:30

 

Παραγωγή: Unrest Productions

Επικοινωνία για ΜΜΕ: Κώστας Φουρίκος (6948823162)

  • Social Links: