#1 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εφημερίδα με ολίγο άρωμα ενημέρωσης στην Χριστιανοσύνη της. Η εφημερίδα Δημοκρατία πάντα στην αιχμή της επικαιρότητας, ότι η προταθείσα και επικρατέστερη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν από…

Οκτώ (boomer) Αντιδράσεις Δεξιών για τη Πρώτη Γυναίκα υποψήφια ΠτΔ

#1 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εφημερίδα με ολίγο άρωμα ενημέρωσης στην Χριστιανοσύνη της.


Η εφημερίδα Δημοκρατία πάντα στην αιχμή της επικαιρότητας, ότι η προταθείσα και επικρατέστερη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν από 14 χρόνια είχε συνπογράψει με άλλους 29 συναδέλφους της μια επιστολή, ότι ο αγιασμός δεν είναι απλή κοινωνική εκδήλωση αλλά εκδήλωση θρησκευτικής λατρείας και καλύτερα να μη το κάνουμε στα δικαστήρια. Η ΑΝΤΙΘΕΗ, ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ. Το εν λόγω μοτιβάκι θα παίξει και παρακάτω.

 

#2 Failος Κρανιδιώτης, δεξιοκομματάρχης , “Τρολλ”. 

Αξιοζήλευτη συνέπεια από τον αρχηγό κόμμααχαχαχαχαχαχα με λόγκο (όχι πρωτότυπα) την πουλάδα, του οποίο τα σόσιαλ μίντια κοσμούνταν με αυτή τη φωτογραφία. Κρατά ψηλά την εμετίλα, με το ποστ του να ανεβαίνει αμέσως μετά την ανακοίνωση της πρότασης του ΜέΡΑ 25  για τη θέση του ΠτΔ.

 

#3 ο Κ – Μπογδ, ο Αντύπας και η ΜΖ, οι Φαντάστικ Φορ της πρώην τελευταίας σοβιετίας της Ευρώπης (λείπει ο ΙσΑζιφ), που από τη στιγμή που αυτή εκδημοκρατίστηκε, δεν έχουν άλλο αντικείμενο από το ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΖΑΙΟΥΣ. Ο πρώτος είναι και βουλευτής Α’ Αθηνών.

Τα μεγάλα μυαλά του καθ’ ημάς Ακραίου Κέντρου συναντώνται, οι μεγάλοι δημοσιολόγοι του καιρού μας δεν σιωπούν. Απλώς λένε ανιστορικά, στα όρια του ανυπόστατου, πράγματα. Και δεν αλληλοποσταρίζονται. (Share is care, να είστε αγαπημένοι και να κάνετε σέαρ ο ένας τον άλλων, μην είστε μοναχοφαγάδες των λάιξ μωρέ!).

 

#4 Σάκης Μουμτζής, αρθρογράφος νυν εβδομαδιαίας, πρώην καθημερινής ( :/// ) φιλελεύθερης εφημερίδας – θύματος της Ελεύθερης Αγοράς


Από το γνωστό εναλλακτικοδεξιό CHECKMATE FEMINISTS που τόσο αρέσει στον κυριο Μουμτζή στο … CHECKMATE FEMINISTS? Ο ΚΥΒΕΝΗΣΑΡΑ θα σπάσει το άβατο; Ο Κυριάκος με μια κίνηση καπέλωσε όλη τη ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα; Τι συμβαίνει; Βραχυκύκλωσε; (βλ. και Τσουκαλαδάκη πιο κάτω). Στα σχόλια αναζητήσαμε απάντηση και η κοινή γραμμή των αναγνωστών – σχολιαστών αναφορικά με την επιλογή της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης να ήταν η ρήση που επέτρεψε στον Βασιλάκη από το Καματερό να μείνει για πάντα χαραγμένος στην μνήμες των απανταχού ρεκτών των Ερτζιανών: “και ο νοείτο”.

 

#5 Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, επάγγελμα φιλελεύθερη, πολιτική ιδεολογία επικοινωνιολόγος

Οι κακές γλώσσες λένε για τα παραμορφωτικά γυαλιά της Ιδεολογίας, την παθολογική αγάπη προς το κυβερνών κόμμα. Εμείς απλώς θα πούμε τους μεγάλους μύστες της ανατροπής: Ολυμπιακός στον Τελικό της Γιουρολίγκας το 2012, Μπέος, Κομπότης.

 

#6 Κυριάκος Βελόπουλος, τον καλούν στις ενημερώσεις των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, μη ειρωνικά.

Χέρι – χέρι με τον Failο και παίρνωντας ασίστ από τον Σάκη τον Μουμτζή, λέει αυτό που σκέφτεται κάθε συμπαθής εκ πρώτης όψεως μπάρμπας, μέχρι να βγάλει το φλιτζάνι με το τη πουλάδα από τη σκονισμένη εταζέρα. Στρέιτ μπρουτ τοξικότητα, έτοιμος να συμπληρώσει με την ατάκα “Αγαπημένοι αριστεροχαρούμενοι, αν έπρεπε να γίνει γυναίκα ΠτΔ, τότε η Παναγία γιατί επέλεξε το Άγιον Όρος για άβατο προς τις γυναίκες; Ρουα ματ.”. Μακάρι ΛΑΟΣ, Ένωση Κεντρώων και ΔΗΜΑΡ στο μη – κόμμα του κυρίου Βελόπουλου.

 

#7 Γεώργιος Αθανάσιος Τσουκαλαδάκης, εισαγωγαί εξαγωγαί Κολλαγόνου, αντιΖΑΙΟΣ

Τρικυμία εν Κρανίω. Ταυτότητα φύλου, ΠτΔ, γυναίκα στο Άγιον Όρος, όλα ένας αχταρμάς, με κεφαλαία για να αντικαθρεπτίζεται η θολοκουλτούρα, ποτέ ο mr. Κολλαγόνο δεν διακρίνονταν για το λεπταίσθητο και υπόγειο χιούμορ του. Τώρα απλώς αυτό αναζητείται.

 

#8 Μ. Βουλαρίνος, αιρετικός Δημοσιολόγος, προφήτης του Ακραίου Κέντρου

Τρομερό πλήγμα στις αναπαραστάσεις προσώπων σε πολιτιστικά προϊόντα με θουκύριε αριστερό, δημοκρατικό, θα έλεγε κανείς, πρόσωπο. Αλλά ας σταθούμε για μια στιγμή στα μεκάνιξ του αστείου του κυρίου Μάνου Β. Υπάρχει πιθανότητα να αποκαλυφθεί δηλαδή ότι η μέλλουσα ΠτΔ να έχει εμπνεύσει κάποιο ρόλο σε παράσταση του Γιαν Φαμπρ ή να υπάρχει στα τραγούδια που έγραψε αλλά δεν πρόλαβε ποτέ να κυκλοφορήσει ο Θάνος Μικρούτσικος κάποιο τραγούδι εμπνευσμένη από την ίδια; Πολλές οι απορίες.

  • Social Links: