Το να κοροϊδεύεις τους βασιλικούς το 2014 είναι σαν είναι σα να ξεκαρδίζεσαι βλέποντας κάποιον μεσήλικα να τρώει σαβούρα κουβαλώντας εκατό σακούλες από τον Σκλαβενίτη: είναι εύκολο, όλοι το κάνουν,…

ΣΟΚ! Η πρώην βασιλική οικογένεια σε πολύ προσωπικές στιγμές!

Το να κοροϊδεύεις τους βασιλικούς το 2014 είναι σαν είναι σα να ξεκαρδίζεσαι βλέποντας κάποιον μεσήλικα να τρώει σαβούρα κουβαλώντας εκατό σακούλες από τον Σκλαβενίτη: είναι εύκολο, όλοι το κάνουν, αλλά δεν σταματάει ποτέ να είναι απολαυστικό. Γι’ αυτό κι εμείς είπαμε, τώρα που πιάσαν οι ζέστες, να συμβάλουμε στο έργο διαλέγοντας τις κορυφαίες στιγμές μια σελίδας που δεν έχει εκτιμηθεί μέχρι τώρα όπως της αξίζει: την αγαπημένη «The Greek Royal Family». Εκεί όπου ένα τσούρμο χουντόγεροι συντηρητικοί πολίτες παλαιών αρχών μαζεύονται και λένε όλοι μαζί τον πόνο τους για τους προδότες πολιτικούς, για την Μεταπολίτευση που μας κατέστρεψε, και για το πόσο γκαύλα είναι η χωρίστρα του Τέως. Σχεδόν ό,τι έγινε και στο συνέδριο του Ποταμιού δηλαδή.

Σημείωση: Οι διάλογοι σε πλάγια γράμματα είναι 100% πραγματικοί, δεν έχουμε πειράξει ούτε τελεία. Οι υπόλοιπες κρυάδες είναι δικά μας σχόλια.

1)

1

– ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ….

– Ακριβώς Κύριε Βασιλευομένη δημοκρατία με ενισχυμένες αρμοδιότητες για να μην υπάρχει ασυδοσία από τους πολιτικούς.

2)

2

King Constantine and Prince Don Juan Carlos. Karate Kings, 1966 Photo by David Lees – Life Magazine

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΗΠΟ

3)

3

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΓΚΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΩΡΙΣΤΡΑ

3)

4

Έχει μπερδευτεί εδώ εμφανώς ο διάδοχος με το επιτοίχιο ρολόι και την ανάγνωση του αλλά το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται σε ώρα ΕΛΛΑΔΑΣ

4)

5

Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΙΒ’

Ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΙΒ’ κρύβει μια άβολη στύση

6)

6

 Στον Μώλο της Τήνου, ο Βασιλεύς ανταποδίδει τον θερμό χαιρετισμό του Λαού δείχνοντάς του το δαχτυλίδι του που κοστίζει όσο 5 σπίτια διώροφα.

7)

7

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΛΟΚ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ.

8)

8

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασιλέως προς τον Τύπον διά το χαρμόσυνον γεγονός «Είναι όμορφος ο Διάδοχος, λέγει με υπερηφάνεια, και μοιάζει πολύ στον παππού του, τον αλησμόνητο πατέρα μου. Καλώς εχόντων, θα προβάλουν και γι’ αυτόν κάποια μέρα ένα κιτς ντοκυμαντέρ σε βελούδινη αίθουσα».

9)

9

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 1974…

ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΟ ΕΝΣΤΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΤΟΥ, Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΤΟΝΙΖΕΙ “ΧΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ”

10)

10

ΤΩΡΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΕΥΜΟΜΠΙΛ!!! ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! (Somebody call the cops)

11)

11

ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΟΥ ΗΘΟΣ

12)

12

ΚΑΜΑΚΙ ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΥΡΑ

Οι διαχειριστές μάς πληροφορούν όμως και για παραπάνω πράγματα:

Πρίγκιπας Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Ρομαντικό δείπνο για δυο!

Ένα ρομαντικό δείπνο για δυο απόλαυσαν ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγος του, Τατιάνα Μπλάτνικ, που φροντίζουν και αφιερώνουν χρόνο στη σχέση τους.

Το ζευγάρι επέλεξε για την έξοδο του εστιατόριο στη Βουλιαγμένη, μιας και είναι λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας. Το ίδιο βράδυ, όπως αναφέρει το Hello, η ΕΠΟ παρέθετε στο ίδιο εστιατόριο το αποχαιρετιστήριο δείπνο στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, λίγο πριν την αναχώρηση της για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το πριγκιπικό ζευγάρι, οι παίκτες της Εθνικής καθώς και στελέχη της ΕΠΟ, βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μερικές φιλικές κουβέντες.

13)

13

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΚΙ ΘΙΟΝΤΟΡΑ

14)

14

15)

15

ΣΕΪΧΗΣ ΦΩΤΟΣΟΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΑΣ

16)

16

Θέλεις να εκφράσεις ότι κάτι σου αρέσει περισσότερο από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ; Βασιλικά πολύ ας πούμε;

Όταν το Facebook δεν προνοεί για τους Έλληνες Βασιλόφρονες, κάποιος άλλος πρέπει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

***

Με τα σχόλια όμως η διασκέδαση δεν τελειώνει ποτέ. Οπότε πάρτε μερικά ακόμα.

-“Γεια σου” Βασιλιά μας Βασιλέα μας αγαπητός των Ελλήνων “πόσο μας λείπεις” (σ.σ τα εισαγωγικά δεν τα βάλαμε εμείς)

-Δεν λείπει σε εμάς που τον αγαπάμε, λείπει δυστυχώς από την Πατρίδα υπαιτιότητι λωποδυτών πολιτικών της ψευτοδημοκρατίας…

– Πραγματικός Έλληνας Ηγέτης ο οποίος φέρει στο στήθος Σταυρό !!!!

Και ένα διευκρινιστικό σχόλιο από τους διαχειριστές της σελίδας σελίδος:

Γιατί δεν αντιδρά στην κριτική που του ασκείται ο πρώην Βασιλεύς;

Καθ΄ όλη την ιστορική πορεία της, η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τα μέσα ενημέρωσης ως πλατφόρμα επίλυσης προβλημάτων. Από νεαρή ηλικία, ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος γαλουχήθηκε με το ιδανικό της αφοσίωσης στην πατρίδα και στα καθήκοντά του και πάντα στηρίζει την δέσμευση των προγόνων του να υπηρετούν τον Ελληνικό Λαό.

Με την πάροδο των χρόνων, ο Ελληνικός Λαός έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης, εσκεμμένης και μη. Αποτελεί πάγια τακτική του πρώην Βασιλέως να μην αποκρίνεται σε μειωτικές αναλήθειες, ακόμα και όταν αυτές είναι επιζήμιες για την εικόνα της οικογενείας του. Θεωρεί ακόμη ότι ένας Αρχηγός Κράτους – και ιδιαίτερα ένας Βασιλεύς – δεν πρέπει να απαντά σε κριτική όταν κάτι τέτοιο ενθαρρύνει περαιτέρω αψιμαχίες.

17

  • Social Links: