To ΣΚΡΑ-punk, μετά από γιγαντιαίες έρευνες που κράτησαν για περισσότερο από 5 λεπτά, φέρνει στο φως λεπτομέρειες σχετικά με την πρώτη εμφάνιση μέλους της Ομάδας Έψιλον που έγινε στην εκπομπή…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: βρήκαμε το μέλος της Ομάδας Ε που ρώτησε τον Τσίπρα για τα καταπιστεύματα

To ΣΚΡΑ-punk, μετά από γιγαντιαίες έρευνες που κράτησαν για περισσότερο από 5 λεπτά, φέρνει στο φως λεπτομέρειες σχετικά με την πρώτη εμφάνιση μέλους της Ομάδας Έψιλον που έγινε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και σε ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα καταπιστεύματα και τα τρις που έχει η Ελλάδα αλλά τα κρύβουν οι μασόνοι πολιτικοί της.

Με άλλα λόγια, βρέθηκε το προφίλ της στο fb. Πριν δούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του χρονολογίου αυτού, βάζουμε τη χθεσινή αποκάλυψη ότι η γυναίκα αυτή δεν είναι τυχαία αλλά μέλος της Ομάδας Έψιλον:

G01HEyw

1) Ας ξεκινήσουμε με την ίδια την αποκάλυψη που έκανε μπροστά στην εμβρόντητη Ελλάδα το μέλος της Ομάδας Έψιλον. Γιατί δεν της επέστρεφε ο Τσίπρας τα χαρτιά που τόσο χλεύασε μαζί με το συν-Μασόνο κ.Χατζηνικολάου;

I2d4EcU

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΡΑ-punk ο διάλογος είχε ως εξής: «Σταθάκη, Βαρουφάκη, Τσακαλώτε, πάρτε τηλέφωνο τον αδερφό Σόιμπλε. Την πουλέψαμε! Οι Έλληνες ξέρουν…»

2) Όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή την τεράστια εκδήλωση μπερδεύτηκαν προς στιγμήν. Μπήκε κάποιο σκουπιδάκι στο μάτι τους; Ε λοιπόν ΟΧΙ.

UdC13Lc

3) Στη συνέχεια, μια αποκάλυψη για τον δήθεν σωτήρα της Ελλάδας.

38CgaaU

Δεν ξέρουμε ακριβώς τι θέλει να πει αλλά είναι βέβαιο ότι το αυτί είναι διαφορετικό. Μάλλον η CIA σκότωσε τον αυθεντικό Πούτιν και έβαλε στη θέση του μια απομίμηση. Περίπου το ίδιο έγινε με τον Κανάκη πριν και μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

4) Άλλη μια συνταρακτική αποκάλυψη:

TYmKi9j

Ο διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Έλληνας και ονομάζεται Νίκολαος Λάος. 10 εκατομμύρια Έλληνες, οι 7 εκατομμύρια είναι πρόεδροι.

(Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πραγματικά. Τόσο από το όνομα, όσο και από την φωτογραφία, οι πιθανότητες να είναι τρολ ή μέλος του Λ.Α.Ο.Σ είναι ακριβώς 50-50).

5) Εντάξει, με τόσα που σας έχει αποκαλύψει δεν είναι εύκολο πλέον να σοκαριστείτε. Τσεκάρετε αλήθειες για Δρακονιανούς-Γκρίζους που ΙΣΩΣ σας σοκάρουν. Μην έχετε και τρελές προσδοκίες πάντως.

ONcLCko

6) Οι λογικές της ανάθεσης δεν υπάρχουν μόνο ως πεδίο σύγκρουσης στην αριστερά.

V1shEbg

Για κορόιδα τους έχεις τους Ολύμπιους να κάνουν τόσο δρόμο για να κάθεσαι εσύ Ελληνάρα να πίνεις τη φραπεδάρα σου και να λες για τον Ολυμπιακό. Θα στρώσεις κώλο αν θες να προκόψεις και να γίνεις μέτοχος του Απολλώνιου Φωτός.

7) Όταν είμαστε εναλλακτικοί κάπου, είμαστε εναλλακτικοί παντού:

qnWjkFu

Αυτά είναι τα βασικά. Πολλά άλλα θα βρείτε παντού στην καθημερινότητα σας. Η Ομάδα Έψιλον μεγάλωνε χωρίς να το καταλάβετε. Προχθές εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν…

    Αυτό το άρθρο γράφτηκε υπό την ευγενική χορηγία του George Soros

  • Social Links: