Είναι γνωστό σε όλους ότι στο ΣΚΡΑ-punk αγαπάμε ιδιαίτερα τον post ήχο, σε όλες του τις εκδοχές. Σας προτείνουμε, λοιπόν, τους made by grey, μια εγχώρια post επιλογή που έχει…

Οι made by grey θα δώσουν έναν post-rock τόνο στην περίοδο των Χριστουγέννων στις 23 Δεκεμβρίου

Είναι γνωστό σε όλους ότι στο ΣΚΡΑ-punk αγαπάμε ιδιαίτερα τον post ήχο, σε όλες του τις εκδοχές. Σας προτείνουμε, λοιπόν, τους made by grey, μια εγχώρια post επιλογή που έχει ως βασικό της στόχο να ξεφύγει από τα καθιερωμένα. Θα λέγαμε, δηλαδή, ότι έχει ως στόχο να τιμήσει το όνομα του ιδιώματος που παίζει. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου για την επερχόμενη ζωντανή παρουσίαση του νέου τους δίσκου.

Δελτίο Τύπου:

Το ορχηστρικό cinematic rock των made by grey προσμειγνύει με ιδιαίτερη μαεστρία post-rock επιρροές, alternative rock νοοτροπίες και κλασικίζουσες μουσικές δομές, ένα ηχητικό κράμα που δεν συναντάει κανείς συχνά σε σύγχρονες δισκογραφικές δουλειές της παγκόσμιας σκληρής και εναλλακτικής μουσικής σκηνής.

Με τη χρήση όλου του διαθέσιμου μουσικού εξοπλισμού και τη πολύτιμη βοήθεια καλών φίλων και ταλαντούχων μουσικών, ο εμπνευστής και μοναδικός συνθέτης του σχήματος Αντώνης Χατζημιχάλης, φέρνει στο φως το δεύτερο σε σειρά δισκογραφικό δημιούργημα των made by grey, το αριστουργηματικό #grief, που συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το επίσης εξαιρετικό “I Have Written a Wicked Book​, ​and Feel Spotless as the Lamb” του 2013.

Εκτελεσμένο από κάποιους από τους ικανότερους μουσικούς του ελληνικού underground rock –και όχι μόνο- στερεώματος και με την πολύτιμη συμβολή τρομπέτας και βιολιού σε ρόλους βασικών οργάνων, το #grief φέρνει στην επιφάνεια ένα απύθμενο βάθος μουσικών επιρροών όπως και πολλούς τόνους έμπνευσης, ζωγραφίζοντας με χρώμα γκρίζο, πάνω σε έναν μελαγχολικό καμβά, και καταλήγοντας τελικά σε ένα αποτέλεσμα πολυδιάστατο και “ανάγλυφο” που σε οδηγεί σε πολυποίκιλες συναισθηματικές και ηχητικές ανακαλύψεις, κάθε φορά που αναπαράγεται από τα ηχεία του στερεοφωνικού σου.

Το #grief είναι ένα μοναδικό δημιούργημα σύγχρονης ορχηστρικής rock μουσικής, που δεν ζητά, αλλά απαιτεί την προσοχή σου, όπως και ένας δίσκος που δεν θα δυσκολευτεί να βρει τη θέση του στην καρδιά σου, γεμίζοντας τις μέρες και τις νύχτες σου με συναισθηματικά ξεσπάσματα και εγκεφαλικές εκρήξεις.

Τηρώντας την παράδοση που τους θέλει να εμφανίζονται live σπανιώς, με ιδιαίτερα ποιοτικά αποτελέσματα, οι made by grey ανεβαίνουν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Death Disco, για να παρουσιάσουν το #grief στο Αθηναϊκό κοινό και να πλημμυρίσουν τον χώρο με συναισθήματα χαρμολύπης, όπως μόνο αυτοί και η μουσική τους μπορούν.

***

Τη βραδιά θα ανοίξει το post-rock σχήμα των Message in a Cloud από την Αθήνα, σε ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου ντεμπούτο full length album τους.

***

LINKS:

***

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Death Disco: leo_skiadas@yahoo.gr (Λεωνίδας Σκιαδάς)

  • Social Links: