AYTO TO ΠΑΡΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Η σημερινή νεανική κουλτούρα βασίζεται σε ανθρώπους που έζησαν ως παιδιά, ως βρέφη ή ως έφηβοι τη δεκαετία…

4 χρόνια ΣΚΡΑ-punk: The Millennium SKRA-party

AYTO TO ΠΑΡΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

Η σημερινή νεανική κουλτούρα βασίζεται σε ανθρώπους που έζησαν ως παιδιά, ως βρέφη ή ως έφηβοι τη δεκαετία του ’90. Ξεχνάμε, όμως, με αυτόν τον τρόπο το γύρισμα του αιώνα, την περίοδο στην οποία οφείλουμε τα περισσότερα ως προς τη συγκρότηση του εαυτού μας.

Η χρυσή πρώτη πενταετία των 00s γεμάτη από προφητείες για την καταστροφή του κόσμου, Oλυμπιακούς Αγώνες, κιτς χριστουγεννιάτικους στολισμούς, εθνικές νίκες σε Euro, Εurobasket και Eurovision, Βig Βrother, συνέπειες χρηματιστηρίου, Ευρώ και Σημίτη. Και βέβαια κακογραμμένες σειρές του Χάρη Ρώμα. Όλα μπολιασμένα στη μνήμη μας με το εκτυφλωτικό φως της τελευταίας περιόδου πριν την οικονομική κρίση.

Εμείς, στο The Millennium ΣΚΡΑ-party, σκοπεύουμε να γιορτάσουμε τα 4 χρόνια λειτουργίας του περιοδικού μας σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι φτιαγμένο με το καλούπι της λάμψης αλλά και του σκότους αυτής της ανεξερεύνητης περιόδου.

Μεταφέροντας τον ιό του 2000 που κολλήσαμε, περνάμε κάθε ώρα από τις 23:00 και μετά την είσοδο ενός νέου χρόνου με αποκορύφωμα τους εορτασμούς για το Millennium ακριβώς στις 00:00. Xιτάκια και ψαγμενιές από την αυγή της νέας χιλιετίας σε συνδυασμό με χάπενινγκς που θα μας ξαναφέρουν εκείνη την περίεργη αίσθηση ότι ο κόσμος θα αλλάξει.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους στο Booze Cooperativa την Παρασκευή 15.12.2017 για να ζήσουμε μαζί ένα πάρτι διαφορετικό από τα άλλα. Μια κατάδυση σε αυλάκια της μνήμης πολύ λιγότερο φωτεινά από όσο νομίζουμε.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και ο χαμός μεγαλύτερος και από τα πεζοδρόμια του Αβραμόπουλου.

*Στα decks θα βρίσκονται οι Spyreas Sid και Vangelis Ananidis*

 

  • Social Links: